Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendendenhaag.nl


  Helderzienden uit Den Haag kijken online in de kaarten en beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze online helderzienden uit Den Haag
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendendenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ellah
  Ervaring met helderziende Ellah
  Wat een fijne, lieve vrouw is Ellah, ik ben echt geraakt door haar consult. Wat een gave heeft zij, wonderbaarlijk wat zij allemaal kon zien. Dankjewel lieve Ellah, blij dat je nog net niet uitgelogd was toen ik belde :).




Ervaring van es met helderziende Ellah   Ervaring van es met helderziende Ellah   Ervaring van es geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mayela
  Ervaring met helderziende Mayela
  Lieve mayela,
Elke keer als u mij iets verteld, kom ik er binnen een paar dagen achter wat u bedoelt. Heb zoiets nog nooit mee gemaakt. U bent eerlijk en oprecht.
Dank u wel!! F




Ervaring van F met helderziende Mayela   Ervaring van F met helderziende Mayela   Ervaring van F geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marieke
  Ervaring met helderziende Marieke
  Hallo marieke voor de 2x gebeld en terug een mooie reading had jij neemt mij twijfels weg en door jou heb ik meer zelfvertrouwen ik voel me beter in mij vel als ik praat met jou ik bel je zeker terug dank u marieke je bent een aanrader




Ervaring van Sirley met helderziende Marieke   Ervaring van Sirley met helderziende Marieke   Ervaring van Sirley geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Wauw Gunter wat bent u goed. Jammer dat mijn minuten op waren. Ik hoop dat ie voorspellingen uitkomen. Je bent een echt goede medium. Dankjewel voor het mooi gesprek. Wat ben ik blij met u.
Tot snel.




Ervaring van Elaine  met helderziende Gunter   Ervaring van Elaine  met helderziende Gunter   Ervaring van Elaine geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Er mag met recht gezegd worden dat helderziende Nina super goed is. bedankt voor advies.




Ervaring van Gemma met helderziende Nina   Ervaring van Gemma met helderziende Nina   Ervaring van Gemma geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali brengt het helder en duidelijk en heeft veel kennis van zaken. Heb al veel helderziende gesproken Gazali is zeker een van de betere naar mijn mening de beste.
Ik kijk uit naar de mooie voorspellingen.




Ervaring van Wendy met helderziende Gazali   Ervaring van Wendy met helderziende Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John is 5 sterren waard!




Ervaring van Carine met helderziende John   Ervaring van Carine met helderziende John   Ervaring van Carine geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Super goeie lieve medium...
alles klopt wat Isha zegt
En komt ook uit!
Meer dan 5 sterren waard
Topper!





Ervaring van Safoer met helderziende Isha   Ervaring van Safoer met helderziende Isha   Ervaring van Safoer geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  Net Laila gesproken, een superlieve vrouw die alles goed aanvoelt! Ze heeft me gerustgesteld en in mijn kracht gezet. Heel fijn!




Ervaring van Nadia met helderziende Laila   Ervaring van Nadia met helderziende Laila   Ervaring van Nadia geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ashalyn
  Ervaring met helderziende Ashalyn
  Lieve Ashalyn,
Zojuist heb ik een hele fijne reading gehad met u. U was erg vriendelijk en ook voorzichtig in het spreken en vertellen van bepaalde dingen. Nu is het nog even afwachten op uw voorspellingen. Ik vond onze gesprek erg fijn. Nogmaals bedankt voor uw reading!
Liefs, Alena




Ervaring van Leyna met helderziende Ashalyn   Ervaring van Leyna met helderziende Ashalyn   Ervaring van Leyna geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashalyn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  De eerste keer dat ik naar een medium belde. . Hartelijk dank voor de duidelijke uitleg. De gouden raad ga ik zeker opvolgen.




Ervaring van Sharda met helderziende MB Rhais   Ervaring van Sharda met helderziende MB Rhais   Ervaring van Sharda geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angell
  Ervaring met helderziende Angell
  Spontane, gezellige dame om mee te praten, ziet het snel en goed.




Ervaring van An met helderziende Angell   Ervaring van An met helderziende Angell   Ervaring van An geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Biba
  Ervaring met helderziende Biba
  Biba,
Ik heb je gesproken. Bedankt dat je mij antwoorden kon geven op al mijn vragen. Je hebt mij tot rust gebracht.




Ervaring van Tina met helderziende Biba   Ervaring van Tina met helderziende Biba   Ervaring van Tina geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ellah
  Ervaring met helderziende Ellah
  Zo goed dat Ellah is . Knappe paragnoste. Je bent een aanrader, vele groetjes.




Ervaring van Ludo met helderziende Ellah   Ervaring van Ludo met helderziende Ellah   Ervaring van Ludo geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jo-an
  Ervaring met helderziende Jo-an
  Super bedankt weer. Zuiver, lief en helder in reading. :)




Ervaring van Anoniem  met helderziende Jo-an   Ervaring van Anoniem  met helderziende Jo-an   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo-an  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roxy
  Ervaring met helderziende Roxy
  Super lieve vrouw. Nu afwachten wat het allemaal word . Ik bel zeker terug




Ervaring van Malika met helderziende Roxy   Ervaring van Malika met helderziende Roxy   Ervaring van Malika geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Roxy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lena
  Ervaring met helderziende Lena
  Het is uitgekomen Lena!!!! Hij heeft mij net gebeld, ben zo blij!! bel je snel weer xx Mariska




Ervaring van Mariska met helderziende Lena   Ervaring van Mariska met helderziende Lena   Ervaring van Mariska geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Liesje
  Ervaring met helderziende Liesje
  Liesje is super goed, voorspellingen komen uit.
Aanrader om liesje te bellen! Merci liesje voor de steun!
Tamara xxx




Ervaring van Tamara  met helderziende Liesje   Ervaring van Tamara  met helderziende Liesje   Ervaring van Tamara geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Heel erg goed medium. Vertelt je niet wat je wilt horen, maar zoals het is. Voelt heel snel in, geeft eerlijk antwoord zonder informatie vooraf en zit altijd juist. Hopelijk tot snel




Ervaring van Amie met helderziende MB Rhais   Ervaring van Amie met helderziende MB Rhais   Ervaring van Amie geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Lieve Zoya, dankjewel voor je warme woorden die je mij hebt gegeven een tijd geleden. Ik ben nog steeds onder de indruk. Ik hoop binnenkort weer tijd vrij te kunnen maken om je te bellen.




Ervaring van Faith met helderziende Zoya   Ervaring van Faith met helderziende Zoya   Ervaring van Faith geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Krachtig, lief, behulpzaam en menslievend. Caroline is direct, snel, eerlijk en met het hart op de juiste plek. Top medium en grote aanrader. X.




Ervaring van Denise met helderziende Caroline   Ervaring van Denise met helderziende Caroline   Ervaring van Denise geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karlien
  Ervaring met helderziende Karlien
  Werkelijk waar prachtig wat Karlien kan, ze geeft zoveel inzichten en duidelijkheid.
Fijne stem om naar te luisteren, zeer tevreden over Paragnost Karlien.

Vol lof en een warme groet - I




Ervaring van Inge met helderziende Karlien   Ervaring van Inge met helderziende Karlien   Ervaring van Inge geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Beste Lili,

Ik kan niks anders zeggen dan dat je een warmhartige paragnost bent, dankje voor de inzichten die je mij hebt gegeven.

Veel liefs Anouk





Ervaring van Anouk met helderziende Lili   Ervaring van Anouk met helderziende Lili   Ervaring van Anouk geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Mijn favoriet op deze site. Ze is duidelijk en rechtstreeks. Ze zegt waar het op staat. Lieve warme positieve vrouw met hart op de juiste plek. Praat graag met jaar, zeker als je een keer down bent.




Ervaring van Carolien met helderziende Destiny   Ervaring van Carolien met helderziende Destiny   Ervaring van Carolien geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lady-Ly
  Ervaring met helderziende Lady-Ly
  Ik heb u vroeg in de middag gesproken en OMY heeft al mijn onzekerheden weggehaald. U bent heel eerlijk en zei mij ook dat als ik bij hem bleef ik een keuze gemaakt had en geen twijfel moest hebben. Ook heeft u in de kaarten geen bedrog of iemand anders gezien. Ik was na ons gesprek veel rustiger en heb een andere kijk gekregen. Dank u wel!




Ervaring van Anoniem  met helderziende Lady-Ly   Ervaring van Anoniem  met helderziende Lady-Ly   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Echt een aanrader. Geeft zelf details. Heeft het bij het juist eind. top.




Ervaring van Diana met helderziende Lobke   Ervaring van Diana met helderziende Lobke   Ervaring van Diana geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Een TOPPER is Gazali.
veel inzichten en neemt de tijd om alles te kaderen. bedankt.




Ervaring van Ray met helderziende Gazali   Ervaring van Ray met helderziende Gazali   Ervaring van Ray geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marieke
  Ervaring met helderziende Marieke
  Beste marieke ,heel goeie reading .had perfect antw op al mijn vragen en kon veel plaatsen en je kan heel goed luisteren. en je hebt mij moed gegeven ,je hoort mij nog dolores.




Ervaring van Dolores met helderziende Marieke   Ervaring van Dolores met helderziende Marieke   Ervaring van Dolores geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jo-an
  Ervaring met helderziende Jo-an
  Helder, beknopt en spot on.Bedankt voor de fijne energie. Lieve groetjes.




Ervaring van J. met helderziende Jo-an   Ervaring van J. met helderziende Jo-an   Ervaring van J. geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo-an  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Wat een mooi gesprek. Je wist alles zo goed te beschrijven van beide kanten. Je bent heel open en eerlijk en daarvoor wil ik je bedanken.




Ervaring van julia met helderziende Johan   Ervaring van julia met helderziende Johan   Ervaring van julia geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Dank voor je raad Thaiis, je hebt een aangename stem die betrouwbaar overkomt. Je bent duidelijk en eerlijk. Dank je wel voor je helder consult.
Veel liefs en licht gewenst




Ervaring van Emma met helderziende Thaiis   Ervaring van Emma met helderziende Thaiis   Ervaring van Emma geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa, heel fijn je aan de lijn te hebben gehad. Fijne dame, legt alles goed uit. tot horens




Ervaring van Eefje met helderziende Louisa   Ervaring van Eefje met helderziende Louisa   Ervaring van Eefje geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Amaai wat top medium. Ze wist alles te zeggen, ze heeft mij echt verbaast. Ik hoefde niks zeggen en ze wist alles al. Ik bel je zeker nog terug, ben blij dat ik u gesproken heb.




Ervaring van Alieda met helderziende MB Rhais   Ervaring van Alieda met helderziende MB Rhais   Ervaring van Alieda geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Snel met antwoorden, houd je niet onnodig aan de lijn. Ik vind haar supergoed. In volle verwachting dat het uit mag komen.

Groet en veel liefs A




Ervaring van Anna met helderziende Sara   Ervaring van Anna met helderziende Sara   Ervaring van Anna geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cor
  Ervaring met helderziende Cor
  Lieve Cor, wat voel ik mij goed na jouw uitspraken, elke keer weer. Dank voor alles.





Ervaring van Erika met helderziende Cor   Ervaring van Erika met helderziende Cor   Ervaring van Erika geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendendenhaag.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendendenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendendenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendendenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden